Satın Almadan Önce Yangın Merdiveni Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın Bapsı Kolu aşağı düz itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Kol örgüsında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç duyulan bu aparat olabildiğince işlevsel ve doğru dürüst olmalıdır.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki vukuf birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve çağcıl tasarımlarla birleştirerek hayat alanlarınıza boy bos katmayı hedeflemektedir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetleme şeşna kızılınmasına yardımcı olabilir ve yangının diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Bu nedenle henüz yüksek bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında sahabet katkısızlamaz ve bu nedenle daha ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri mualla tehlikee dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında nasıl kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat başka kapı imalatları kabil değildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik maddeleri uyartınca yapılan düzenlemelerin tarafı sıra, bütün yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

Birmebzul şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve gönül emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Kamu çışitaların ve ulaşım yollarının kötüda belirtilen şartlara elverişli Yangın Kapısı olması gerekir:

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Bapların hudayinabit kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Göreceksiniz ki bu basamak koca birinci sınıf yangın baplarını en yönlü fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page